BRAC-nieuws 2018-08(oktober)

Van de voorzitter:

  •  Kiwi SDR.
  •  Kleurcodering voor weerstanden, spoelen en condensators
  • De Arduino projecten.
  • Activiteiten in oktober.

  BRAC_Nieuws_2018-10.pdf (918,0 KiB, 244 hits)

Klik hier voor de eerdere nummers.

Geplaatst in BRAC Nieuws, Laatste nieuws

Komende vrijdag

Onderling QSO en bijeenkomst projectgroepen.

Maandelijkse Lezing

4 oktober lezing door Dick PA4VHF De lezing gaat over het 'SOTA-style' activeren van FloraFauna gebieden door Dick PA4VHF. Aan bod komen naast een korte introductie van het WWFF en PAFF programma vooral veel praktische zaken over de voorbereiding van een activatie en de opbouw van een station en de gebruikte materialen. Er zullen foto's uit een aantal van zijn activaties worden getoond. En hij laat zijn complete 'veldstation' zien.