Afdelingsvossenjacht 21 mei 2006

Traditioneel in het mei nummer van BN de aankondiging van de gezinsvossenjacht, georganiseerd door de afdeling ‘s-Hertogenbosch.  Zoals elk jaar is de vossenjacht commissie weer tijdig bezig om een goede invulling te geven aan dit jaarlijks terugkerende evenement. Wat u in ieder geval al in uw agenda moet noteren is de datum:

Zondag 21 mei 2006

En dan maar eens goed naar de vossenjacht ontvanger kijken, de kans is groot dat we in ieder geval "ook" op 2m zullen jagen. Dus haal alle fantasie maar eens uit de kast om de ideeën die in de wintermaanden zijn geboren gestalte te geven. Ik verwacht dus dat er opnieuw diverse deelnemers zullen zijn die komen aanzetten met geavanceerde peilapparatuur.  Voor diegenen, die daar nog even niet aan gedacht hebben …… ……, staan onze oude getrouwe afdeling – superregs weer tot uw beschikking.

Attentie : voor een 9 volts blokbatterijtje moet u zelf zorgen.

Ter verduidelijking, dit is een z.g. recreatieve vossenjacht, en daarmee volgen we niet de z.g. ARDF regels, wij hanteren eigen regels. Dit jaar wordt het weer een echte "no nonsens" jacht, waarbij u weer kunt rekenen op enkele eerlijke handicaps. U weet zo langzamerhand wel waarmee u rekening moet houden met onze jachten:  er kunnen grappen in zitten. Laat u zich niet afschrikken: de afstand valt best mee, al zullen een paar redelijke wandelschoenen zeker tot succes bijdragen. De afstand is redelijk te noemen, al moet u, als u kinderen meeneemt, wel rekenen op een stukje lopen.

Vergeet vooral de praktische zaken niet, zaken die u wellicht denkt nodig te hebben. De afgelopen jaar zat er geen pijlopdracht in naar een baken zender, maar misschien dit jaar weer wel, wie weet? Vergeet in ieder geval niet die dingen mee te nemen die u meent nodig te kunnen hebben, bijvoorbeeld :  uw kompas, gradenboog, liniaal , etc. Laat uw fantasie met betrekking tot het bovenstaande maar eens werken. Ook de praktische zaken mogen niet vergeten worden.

 

vossenjachtspullen

 

 Op  Zondag 21 mei 2006 zal de vossenjacht aanvangen om 13.00 uur. Een halfuurtje van te voren aanwezig zijn is aan te bevelen in verband met het inschrijven. De vossenjacht duurt tot 16.00 uur en om ca. 16.30 uur volgt de prijsuitreiking, bij de startplaats. De fraaie wisselbeker van VERON afd. 's-Hertogenbosch staat reeds blinkend op u te wachten, en natuurlijk dat bent u van ons gewend, diverse fraaie prijzen.

De startplaats zal zijn op de carpoolplaats langs de A2, aan de Gestelseweg te Boxtel.

 

 • Vanaf de A2, zowel van af Eindhoven als vanaf 's-Hertogenbosch
 • Afslag 25, Boxtel-Noord / Sint-Michielsgestel.
 • Als u de afslag hebt genomen rijdt u richting Sint-Michielsgestel, en
 • bij de eerste afslag links rijdt u de carpoolplaats op.  
 • En u hebt nu de startplaats bereikt.
 •  kaartboxtel

  Natuurlijk kan men er ook komen vanuit richting Sint-Michielsgestel of Boxtel bij de afslag naar de A2, aan de zijde van Sint Michielsgestel.

  Het kan niet missen naast deze parkeerplaats ziet u hier een (telefoon) zendmast staan.

  Hier is ruimte genoeg om te parkeren, bovendien als het eventueel mocht regenen, kan men schuilen bij een kleine overkapping die hier te vinden is.

  Verdere bijzonderheden verneemt u ter plekke. Wij hopen op een flinke opkomst, we zullen dit bericht ook bij de afdelingen in onze omgeving  bekend maken.

  Wij willen de deelnemers verzoeken om zich van te voren aan te melden (dan weten wij hoeveel mensen we kunnen verwachten).

  Dat kan bij de leden van de vossenjachtcommissie: Jan (PE1MQL), Sjef (PA3ESD), Johan (PA3HGU), Paul (PAØSTE). Een E-mail is voldoende.

  Blokkeer de datum (21 mei 2006) in uw agenda voor deze vossenjacht, en zorg er voor, op tijd aanwezig te zijn (zie boven).

  We wensen u een voorspoedige en vooral gezellige jacht toe!

  Namens de vossenjachtcommissie, afd. ‘s-Hertogenbosch

  Paul, PAØSTE

  Geplaatst in BRAC Vossenjachten

  Geef een reactie

  Komende vrijdag

  In verband met de Corona perikelen is de Helftheuvel tot nader bericht gesloten en vinden er geen bijeenkomsten plaats.

  Maandelijkse Lezing

  In verband met de Corona perikelen is de Helftheuvel tot nader bericht gesloten en vinden er geen bijeenkomsten plaats.